Home

Bio

O Necropethamenos σκούπισε τον ιδρώτα απο τα στιβαρά του μπράτσα και το νευρικά συσπώμενο μέτωπό του. Ο Trampakoulas, ήταν το ιδανικό άτομο για το σύνολο βιρτουόζων που σχεδίαζε να σχηματίσει. Τα μελωδικά, αισθησιακά, αλλά και αντρίκια φωνητικά του, συμπλήρωναν ολόσωστατα δυνατά σαν… ε… σαν γροθιά φορτηγατζή riffs του Necropethamenos.

– Κάποια μέρα, θα κατακτήσουμε τον κόσμο.

Ο Trampakoulas έγνεψε καταφατικά.

1 χρόνο αργότερα, μέσα στο υπόγειο του τότε τυμπανιστή Dhino, η υπερμπάντα προβάρει εντατικά τα πνευματικά της έργα… μια κατάθεση ψυχής υπό τις ονομασίες “Σαδομάχ ο Θαλασσινός”, “Έκτρωση”, “Του Σταματούκου η αδελφή”, “Στιρέλλα” και άλλα πολλά… το πρώτο demo στέλνει το μήνυμα στον κόσμο. Anorimoi RULES! (δηλαδή το καταθάψανε, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία).

Το 2ο ντέμο σκίζει τα πάντα. Περιλαμβάνονται και τα καημένα αυτιά των συντακτών του hammer. H Μπάντα έχει πλέον πάρει τα πάνω της. Όλα είναι έτοιμα για την παγκόσμια κυριαρχία. Και εκεί, στην ύστατη στιγμή (κάτι σαν την κουράδα όταν χαϊδεύει απαλά την αστραφτερή επιδερμίδα του θεού της πορσελάνης), χωρίς λόγο και αιτία, ίσως γιατί 4 βιρτουόζοι είναι πολλοί για ενα συγκρότημα, ίσως γιατί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του καθενός, λύγιζαν την ενότητα του ιερού τέρατος με το όνομα ”Ανώριμοι”, ίσως πάλι λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων, το συγκρότημα μένει στάσιμο για 4 χρόνια.

1999, η ώρα ήρθε να σφίξει ο κώλος και να κυλήσει η κουράδα στα ολοσκότεινα νερά στον πυρήνα του θεού, στην κοινωνία των σωματικών εκκρίσεων, την άναρχη σύναξη της σκοτεινής ουσίας όλων των ψυχών αυτής της πόλης. Μετά απο χρόνια ενασχόλησης με άλλα συγκροτήματα και χωρίς να απομακρυνθούν από αυτά ούτε κατά το ελάχιστο, οι Ανώριμοι ήρθαν να πάρουν αυτό που πάντα τους ανήκε. Να γευτούν το κρασί της δόξας καθώς το νέο τους ηχογράφημα, είναι σχεδόν έτοιμο. Με 3 νέα μέλη να στηρίζουν τα 2 εναπομείναντα, θα εξαπολύσουν την επίθεσή τους και θα κατατροπώσουν όλους τους βλάσφημους που τόλμησαν να τους κατακρίνουν.

Σκατά στα μούτρα τους.

Update 2008: (αργήσαμε λίγο αλλά δε βαριέσαι…)

Οι ANORIMOI ξεκίνησαν την ένδοξη πορεία τους το 1993, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν. Γενικότερα, ο,τιδήποτε συνέβη μέχρι το 1998 περίπου, δεν ενδιαφέρει κανέναν, οπότε τσάμπα διαβάζατε αυτά που γράψαμε πιο πάνω..

Το 1998, οι ANORIMOI κυκλοφόρησαν το “Pappous: The Rock Opera”, μία ευγενική χορηγία τους -μεγάλη η χάρη τους- που άρχισε να διανέμεται απο το website τους δωρεάν. Σιγά σιγά, απελπιστικά σιγά, το κοινό των ANORIMOI διπλασιάστηκε, τριπλασιάστηκε, εικοσαπλασιάστηκε και αισίως έφτασε τα περίπου 4 άτομα. Ακολούθησαν κι άλλα τσάμπα έργα, το “Into Floroi Ride”, το “Farting the World” και αισίως, το 2005, κυκλοφόρησε το καθόλου τσάμπα “Kings of Feta”. Οι ANORIMOI έσπειραν τον πανικό στο Rodeo, στο Underworld (ξανά και ξανά και ξανά), στο Rock Bottom, στο Gagarin (Greek Cult Films fest) και σε άλλα που δεν θυμούνται τώρα πια.

Στη συνέχεια, ένα EP 5 κομματιών ονόματι “Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Νίντζα”, με αφορμή τη συμμετοχή της μπάντας στο soundtrack της ομώνυμης ταινίας και ΤΣΟΥΠ τους βούτηξε η Warner Music. Και είπαν οι ANORIMOI: Ας γίνουν κατσαρίδες και ας είναι δεκαεπτά. Και έτσι και έγινε. Και οι ANORIMOI είδαν ότι ήταν καλές. Και ήθελαν να τις πουλήσουν. Και τις 17. Και τον Σεπτέμβρη του 2009, εν μέσω οικονομικής κρίσης, αποφάσισαν να σώσουν τον κόσμο και κυκλοφόρησαν το διαγαλαξιακά αναγνωρισμένο έπος “Καλά να πάθεις”. Δυστυχώς ο κόσμος παρέμεινε ως είχε, συν ένα δίσκο.

Δε γαμείς…